Kantong Vakum

  • Food Vacuum Seal Roll 10″ X 50′- 2 count

    Gulung Segel Vakum Pangan 10 ″ X 50′- 2 cacahe

    Fitur: 1. Nggunakake materi Premium PA / PE lan peralatan teknis canggih. Bahan baku PA / PE: Teknologi telung-bukti asale saka 5 lapisan kompresi suhu jangka panjang sing luwih kenthel, lapisan nilon tengah (PA) nyegah hawa adhem lan banyu ora nyesep ing kantong kompresi. Bahan empuk nilon tahan tusukan: Kekuatan tarik nilon lan kekuatan kompresi diganti kanthi suhu lan bisa dadi kulkas lan beku, kanthi tahan suhu sing kuat. 2. Patuh karo ...