Ngadeg kantong

  • Kraft Paper Stand Up Pouch

    Kantong Kertas Kraft

    Kertas kraft munggah kantong kantong kertas ngadeg minangka gaya kemasan sing paling populer ing pasar amarga bentuk kemasan iki serbaguna lan praktis uga apik. Kaya jenenge, tas iki bisa ngadeg ing saben permukaan sing angel. Nduwe kemampuan tampilan rak sing apik lan bisa nyilikake kabutuhan panyimpenan lan nggedhekake papan. Biasane, kantong sing dienggo biasane digunakake kanggo kemasan cemilan, bumbu, perhiasan, teh utawa kopi. Properti saka ngadeg munggah kantong ...
  • Pet food bag

    Kantong panganan ingon-ingon

    Kantong plastik yaiku gaya kemasan sing paling populer amarga kemasan bentuk iki serbaguna lan praktis uga apik. Kaya jenenge, tas iki bisa ngadeg ing saben permukaan sing angel. Nduwe kemampuan tampilan rak sing apik lan bisa nyilikake kabutuhan panyimpenan lan nggedhekake papan. Biasane, kantong sing dienggo biasane digunakake kanggo cemilan, bumbu, perhiasan, teh utawa kopi, panganan Asu, bungkus panganan Kewan. Properti saka panganan pet Pet ...
  • Mobile phone accessories bag

    Tas aksesoris ponsel

    Kantong ziplock stand up minangka gaya kemasan pasar sing paling populer amarga kemasan bentuk iki serbaguna lan praktis uga apik. Kaya jenenge, tas iki bisa ngadeg ing saben permukaan sing angel. Nduwe kemampuan tampilan rak sing apik lan bisa nyilikake kabutuhan panyimpenan lan nggedhekake papan. Biasane, kantong sing dienggo biasane digunakake kanggo cemilan, bumbu, perhiasan, teh utawa kopi, panganan Asu, panganan ingon-ingon, lan bungkus aksesoris telpon. Properti ...