Kantong Kertas Kraft

Katrangan singkat:


Detail Produk

Kertas Kraft ngadeg kantong

kantong siyap kertas minangka gaya kemasan pasar sing paling populer amarga bentuk kemasan iki serbaguna lan praktis uga apik. Kaya jenenge, tas iki bisa ngadeg ing saben permukaan sing angel. Nduwe kemampuan tampilan rak sing apik lan bisa nyilikake kabutuhan panyimpenan lan nggedhekake papan. Biasane, kantong sing dienggo biasane digunakake kanggo kemasan cemilan, bumbu, perhiasan, teh utawa kopi. Properti saka kantong munggah
kantong singgah digawe saka pirang-pirang lapisan bahan penghalang sing bisa diklasifikasikake dadi 3 klompok utama, sing bisa nyedhiyakake kanthong kanthi ciri tahan lama lan tahan tusukan. 3 klompok kasebut yaiku:
lapisan njaba: ngidini nyithak grafis, nggawa pariwara sing menehi pesen merek lan narik kawigaten para konsumen.
lapisan tengah: tumindak minangka alangi proteksi kanggo njamin supaya isi kantong kasebut tetep aman lan seger.
lapisan njero: lapisan sing paling penting ing antarane telu. Lapisan iki biasane disetujoni kanggo mesthekake yen panganan aman nalika kontak karo bungkus. Iki uga bisa disegel panas kanggo njamin manawa kanthong durung dirusak.
kantong sing dienggo uga ngidini fitur sing bisa disesuaikan kayata ritsleting, bolongan ndhuwur, lekukan luh lan spout kanggo nambah keamanan kinerja lan kualitas tinggi bakal dadi prinsip pertama. Kabeh produk digawe nganggo bahan bahan panganan sing artine film sing digunakake, tinta lan garis produksi 100% keamanan kanggo kabeh bocah diwasa. Luwih, kita ketat kanthi kualitas sing artine toleransi nol kanggo samubarang kompromi sing ditampilake konstruksi sing kuwat, sesak udara lan cetakan sing jelas. Kemasan match sing apik lan sampurna karo panjaluk pelanggan mesthi bakal dadi tujuwane.
fitur saka kantong munggah

bukti cahya bukti bau

buktine banyu

jendela bocor bukti sing kasedhiya kanggo desain varian ramah lingkungan sing beda-beda

bobot entheng lan portabilitas ora ana game saldo sing gampang di bangun

bpa, timbal, pvc, desain bebas phthalate lan disesuaikan
punika kemasan hongbang. Kita nyedhiyakake macem-macem solusi kemasan panganan kanggo macem-macem kebutuhan lan aplikasi. Pabrik kita nampa jinis produk khusus. Kita bisa nggawe produk sampeyan beda tampilan kayata permukaan matte, permukaan gloss utawa ditampilake bebarengan ing kemasan. Kandhani sarat sampeyan, kita bakal nyukupi kabeh kabutuhan. Kita ora nggawe produk lan nyoba nggawa sampeyan menyang arah; kita ngrungokake kabutuhan lan inovasi insinyur sing bakal ngatasi tantangan kemasan sampeyan.
layanan lan garansi, kita duwe tim layanan pelanggan profesional kanggo mbales lan ngrampungake pitakon sajrone 24 jam. Saben kasus duwe wong tartamtu kanggo mesthekake desain, jumlahe, kualitas lan tanggal pangiriman cocog karo sarat. Kita seneng nyedhiyakake layanan paling apik lan menehi dhukungan kanggo para pelanggan.

Kraft Paper Stand Up Pouch (1) Kraft Paper Stand Up Pouch (2) Kraft Paper Stand Up Pouch (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita