Kantong spout

Katrangan singkat:


Detail Produk

Kantong spout

Kauntungan saka Kantong Spout

Kantong spout minangka inovasi mode kemasan sing desain khusus kanggo produk adhedhasar cairan. Alesan sing ana ing sebutan pengenal kantong spouted iki yaiku desain sing ramah pangguna sing cocog kanggo nyimpen cairan, bahan pastel utawa bahan massal sing longgar. Kajaba iku, yen dibandhingake karo PET utawa botol kaca biasa, kanthong spouted luwih gampang diangkut lan cocog kanggo rak ritel. Umume digunakake kanggo produk kayata ngumbah layar stasiun bensin, jeli bayi, panganan cair, omben-omben adhem lan peralatan mandi dll.

Kantong spouted bisa ditutup maneh lan diproduksi nganggo spout las lan tutup. Spout iki bisa dirancang kanggo kontrol tumpahan, kenyamanan lan keamanan mula cocog kanggo macem-macem produk cair kayata omben-omben, saos utawa agen pembersih. Ukuran lan bentuk bisa disesuaikan miturut kebutuhan lan kebutuhan klien.

Pack Smart uga nyedhiyakake kantong spouted sing kalebu perlengkapan lan penutupan miturut spesifikasi macem-macem produk.

Desain lan Customized

Iki Kemasan HONGBANG. Kita nyedhiyakake macem-macem solusi tas kemasan panganan kanggo macem-macem kabutuhan lan aplikasi. Marang sarat sampeyan bakal ketemu kabeh jinis kabutuhan. Kita ora nggawe produk lan nyoba nggawa sampeyan menyang arah; kita ngrungokake kabutuhan lan inovasi insinyur sing bakal ngatasi tantangan kemasan sampeyan.

Fitur lan Opiont

 

 Vivi Printing, glossy utawa matte rampung

 Range Spout lan Caps

 Nangani (Customized)

 Kedudukan luh

 Bunderan Pojok

 Wangun Khusus

 Ngadeg utawa rata

 

Struktur Umum (Bahan) Kantong Spouted

Lapisan njaba: Ngidini nyithak grafis, nggawa pariwara sing menehi pesen merek lan narik kawigaten para konsumen.

Lapisan Tengah:  Anti bocor, lan tumindak minangka alangi proteksi kanggo njamin supaya isi kantong kasebut tetep aman lan seger.

Lapisan Batin: Lapisan sing paling penting ing antarane telu. Lapisan iki biasane disetujoni FDA kanggo mesthekake yen panganan aman nalika kontak karo bungkus. Iki uga bisa disegel panas kanggo njamin manawa kanthong durung dirusak.

 

Aplikasi (Industri)

 Minuman

 Produk Pasty lan Cairan

 Produk Omah lan Taman

 Produk Kesehatan lan Kecantikan

 Farmasi

 Kemasan Industri & Liyane

Kustomisasi Ayo Goleki Kontak

Spout Pouch (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita