Kantong Spout

  • Spout pouches

    Kantong spout

    Kantong spout Advantage of Spout Pouches Kantong spout minangka inovasi mode pengepakan sing desain khusus kanggo produk adhedhasar cairan. Alesan sing ana ing pengakuane kantong spouted iki yaiku desain sing ramah pangguna sing cocog kanggo nyimpen cairan, bahan pasty utawa bahan massal sing longgar . Kajaba iku, yen dibandhingake karo PET utawa botol kaca normal, kanthong spouted luwih gampang diangkut lan cocog kanggo rak ritel. Umume digunakake kanggo produk kayata ngumbah layar stasiun bensin, jeli bayi, f ...
  • Spout pouches-B

    Kantong spout-B

    Kantong spout Advantage of Spout Pouches Kantong spout minangka inovasi mode pengepakan sing desain khusus kanggo produk adhedhasar cairan. Alesan sing ana ing pengakuane kantong spouted iki yaiku desain sing ramah pangguna sing cocog kanggo nyimpen cairan, bahan pasty utawa bahan massal sing longgar . Kajaba iku, yen dibandhingake karo PET utawa botol kaca normal, kanthong spouted luwih gampang diangkut lan cocog kanggo rak ritel. Umume digunakake kanggo produk kayata ngumbah layar stasiun bensin, jeli bayi, f ...
  • Spout Pouch-C

    Spout Pouch-C

    Kantong susu panyimpenan susu Fitur Produk: Tamper bukti & amp; aman ndhuwur luh kanthi segel dobel supaya ora tumpah Lapisan sisi segel kaping pindho kanggo kekuwatan Digawe saka polietilen aman (PE) sing dirancang kanggo panganan. Dirancang nganggo zipper dobel kanggo segel aman Tulis ing tab ing ndhuwur area ngisi kanggo ngilangi risiko ketularan lan kontaminasi susu Handout pour spout ngidini gampang transfer susu dispenser Tisu kanggo akses gampang lan panyimpenan Gampang ...