Spout Pouch-C

Katrangan singkat:


Detail Produk

Kantong panyimpenan susu

Fitur Produk:

Tamper sing jelas & aman ndhuwur luh kanthi segel dobel tanpa tumpah

Jahitan sisih kaping pindho disegel kanggo kekuatan

Digawe saka poliethelin sing aman panganan (PE)

Dirancang nganggo zipper dobel kanggo segel sing aman

Gusset ngisor kanggo ngidini ekspansi

Tulis ing tab ing ndhuwur area sing diisi kanggo ngilangi risiko ketularan lan kontaminasi susu

Spout pour handy gampang kanggo mindhah susu

Dispenser paket jaringan kanggo akses lan panyimpenan sing gampang

Wis disterilake

Gampang diwutahake

BPA lan BPS gratis

Pandhuan panyimpenan susu kalebu

Pompa langsung menyang tas (nganggo tas Storage Breastmilk sing duwe kembang putih lan ungu lan garis putih ing ndhuwur logo)

 

Yen disimpen ing mesin pembeku: Lebokake susu beku ing kulkas. Sawise dicair, tliti kanthi tliti susu saka tas panyimpenan menyang ngisor pakan supaya anget.

Yen disimpen ing kulkas: Tuang susu kanthi tliti saka tas panyimpenan menyang botol sing dipanaskan kanggo anget. Buang sisane.

Pedoman panyimpenan (mung kanggo referensi):

Lokasi panyimpenan Suhu panyimpenan Lokasi panyimpenan
Suhu ruangan 25 ℃ (77 ° F) 4-6 dina
Kulkas 0 ℃ nganti 4 ℃ (33.8 ºF nganti 39.2 ºF) 3-5 dina
Mesin pembeku jero -20 ℃ (-4 ºF) 6 wulan utawa luwih

 

1. Alangan sing apik tumrap kelembapan, oksigen, tusukan lan sinar ringan; Apik kanggo nyegah bocor.

2. Ditrapake kanggo pengepakan vakum.

3. Kantong kasebut bisa digawe saka bahan sing beda kanggo paket beda

produk: Materi laminasi BOPP / CPP / NY / PET / PA / AL / PE / LDPE;

4. Kantong spout cocok kanggo ngisi manual utawa otomatis;

5. Nganti 10 warna cetakan gravure, kanthi nyithak cetha efek

6. Pilihan: kanthi spout tengah utawa sisih;

7. Maneka warna, ukuran lan desain miturut syarat pelanggan.

8. Layanan profesional;

9. Sampel gratis kanggo kantong spout;

10. Efek cetak sing realistis & aktif kanggo nganyarke kemampuan gambar lan kompetisi produk sampeyan

11. Rasa nyaman kanggo mbuktekake bahan baku sing berkualitas lan njamin kemasan sing stabil lan fitur kemasan   


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita