Film Roll

  • Custom Printed Plastic Poly Film Roll

    Gulung Film Poli Plastik Cetak Khusus

    HONGBANG wis nyebarake produk film plastik stok gulung kustom kualitas tinggi kanggo para pelanggan ing saindenging Eropa lan Amerika luwih saka 20 taun. Nyedhiyakake macem-macem macem-macem film laminasi plastik penghalang. Umume produk film digunakake kanggo aplikasi kemasan panganan lan sisane menyang aplikasi khusus. Kita nyedhiyakake solusi kanggo macem-macem aplikasi film penghalang. Nomer konfigurasi sing bisa digunakake kanggo film multi-layer kita kanthi tanpa wates. Apa ...
  • Custom Printed Plastic Film Rolls Printing for Auto packing

    Film Plastik Cetak Gulung Nyithak kanggo kemasan Otomatis

    HONGBANG wis nyebarake produk film plastik stok gulung kustom kualitas tinggi kanggo para pelanggan ing saindenging Eropa lan Amerika luwih saka 20 taun. Nyedhiyakake macem-macem macem-macem film laminasi plastik penghalang. Umume produk film digunakake kanggo aplikasi kemasan panganan lan sisane menyang aplikasi khusus. Kita nyedhiyakake solusi kanggo macem-macem aplikasi film penghalang. Nomer konfigurasi sing bisa digunakake kanggo film multi-layer kita kanthi tanpa wates. Apa ...