Produk

  • Food Vacuum Seal Roll 10″ X 50′- 2 count

    Gulung Segel Vakum Pangan 10 ″ X 50′- 2 cacahe

    Fitur: 1. Nggunakake materi Premium PA / PE lan peralatan teknis canggih. Bahan baku PA / PE: Teknologi telung-bukti asale saka 5 lapisan kompresi suhu jangka panjang sing luwih kenthel, lapisan nilon tengah (PA) nyegah hawa adhem lan banyu ora nyesep ing kantong kompresi. Bahan empuk nilon tahan tusukan: Kekuatan tarik nilon lan kekuatan kompresi diganti kanthi suhu lan bisa dadi kulkas lan beku, kanthi tahan suhu sing kuat. 2. Patuh karo ...
  • Flat bottom bag

    Kantong ngisor rata

    Nggabungke fitur paling apik saka Quad Seal lan Stand Up Pouch, The Flat Bottom Bag (uga dikenal minangka Box Pouch) duwe daya tarik sing luwih dhuwur, nalika nggedhekake rak lan ruang pengepakan kanthi gusset gaya dhasar karton. Flat Bottom Bags ngidini gampang diisi ndhuwur lan cocog karo macem-macem aplikasi pasar, saka panganan laut, kopi, lan muesli, nganti panganan panganan lan hortikultura. Fitur-fitur Laminasi Flat Flat Bag Kuat laminasi sing kuat nyedhiyakake kaku optimal kanggo mandhiri ...
  • Flat Bottom & Stand Up Bag

    Flat Flat & Stand Up Bag

    Nggabungke fitur paling apik saka Quad Seal lan Stand Up Pouch, The Flat Bottom Bag (uga dikenal minangka Box Pouch) duwe daya tarik sing luwih dhuwur, nalika nggedhekake rak lan ruang pengepakan kanthi gusset gaya dhasar karton. Flat Bottom Bags ngidini gampang diisi ndhuwur lan cocog karo macem-macem aplikasi pasar, saka panganan laut, kopi, lan muesli, nganti panganan panganan lan hortikultura. Laminasi Flat and Bottom & Stand Up Bag Laminasi sing kuat nyedhiyakake kaku sing optimal kanggo ...
  • Kraft Paper Flat bottom bag

    Kraft Paper Flat bag ngisor

    Nggabungke fitur paling apik saka Quad Seal lan Stand Up Pouch, Kraft Paper Flat Bottom Bag (uga dikenal minangka Box Pouch) duwe daya tarik rak sing dhuwur, nalika nggedhekake rak lan ruang pengepakan nganggo gusset gaya dhasar karton. Flat Bottom Bags ngidini gampang diisi ndhuwur lan cocog karo macem-macem aplikasi pasar, saka panganan laut, kopi, lan muesli, nganti panganan panganan lan hortikultura. Fitur Kraft Paper Flat Bottom Bag Laminasi sing kuat nyedhiyakake kaku sing optimal kanggo ...
  • Custom Printed Plastic Poly Film Roll

    Gulung Film Poli Plastik Cetak Khusus

    HONGBANG wis nyebarake produk film plastik stok gulung kustom kualitas tinggi kanggo para pelanggan ing saindenging Eropa lan Amerika luwih saka 20 taun. Nyedhiyakake macem-macem macem-macem film laminasi plastik penghalang. Umume produk film digunakake kanggo aplikasi kemasan panganan lan sisane menyang aplikasi khusus. Kita nyedhiyakake solusi kanggo macem-macem aplikasi film penghalang. Nomer konfigurasi sing bisa digunakake kanggo film multi-layer kita kanthi tanpa wates. Apa ...
  • Custom Printed Plastic Film Rolls Printing for Auto packing

    Film Plastik Cetak Gulung Nyithak kanggo kemasan Otomatis

    HONGBANG wis nyebarake produk film plastik stok gulung kustom kualitas tinggi kanggo para pelanggan ing saindenging Eropa lan Amerika luwih saka 20 taun. Nyedhiyakake macem-macem macem-macem film laminasi plastik penghalang. Umume produk film digunakake kanggo aplikasi kemasan panganan lan sisane menyang aplikasi khusus. Kita nyedhiyakake solusi kanggo macem-macem aplikasi film penghalang. Nomer konfigurasi sing bisa digunakake kanggo film multi-layer kita kanthi tanpa wates. Apa ...
  • Face mask packaging of plastic bags

    Kemasan masker rai saka kantong plastik

    Saiki, kanggo nyilikake virus dadi perkara sing paling penting, mula pabrik kita melu perang karo jagad. Kita nyedhiyakake kemasan masker rai kanthi kustom nganggo logo, sing nglindhungi masker rai sampeyan saka kabeh kerusakan lan ndawakake wektu panyimpenan. Kantong plastik kasebut nduwe zipper utawa pita perekat dhewe ing sisih ndhuwur. Iki nggawe topeng rai sing luwih trep lan pangguna. Paket kalebu 1-20 utawa luwih topeng rai. Kita ngasilake tas kemasan topeng sing bisa digunakake lan ...
  • Air Column Bag

    Kantong Udara

    Kantong Kolom Udara kanggo digunakake Produk Fregile lan gawe karusakan bebas Jembar gulung kolom udara biasane kanggo 2 cm, 3 cm Jembar kolom udara, duwe efek bantalan sing luwih apik. Nanging sing paling umum digunakake yaiku ambane kolom 3 cm. Kekandelan uga 7um, sing luwih kenthel kuwat uga protèktif. Yen sampeyan butuh kustomisasi, hubungi kami kanggo diskusi. Uga bisa nyuwek utawa ngethok, bakal ngemas barang sing ringkih, kayata kerajinan kaca, pengiriman ekspres, anggur abang, porselen, instrumen presisi, lsp.
  • Kraft Paper Stand Up Pouch

    Kantong Kertas Kraft

    Kertas kraft munggah kantong kantong kertas ngadeg minangka gaya kemasan sing paling populer ing pasar amarga bentuk kemasan iki serbaguna lan praktis uga apik. Kaya jenenge, tas iki bisa ngadeg ing saben permukaan sing angel. Nduwe kemampuan tampilan rak sing apik lan bisa nyilikake kabutuhan panyimpenan lan nggedhekake papan. Biasane, kantong sing dienggo biasane digunakake kanggo kemasan cemilan, bumbu, perhiasan, teh utawa kopi. Properti saka ngadeg munggah kantong ...
  • Pet food bag

    Kantong panganan ingon-ingon

    Kantong plastik yaiku gaya kemasan sing paling populer amarga kemasan bentuk iki serbaguna lan praktis uga apik. Kaya jenenge, tas iki bisa ngadeg ing saben permukaan sing angel. Nduwe kemampuan tampilan rak sing apik lan bisa nyilikake kabutuhan panyimpenan lan nggedhekake papan. Biasane, kantong sing dienggo biasane digunakake kanggo cemilan, bumbu, perhiasan, teh utawa kopi, panganan Asu, bungkus panganan Kewan. Properti saka panganan pet Pet ...
  • Mobile phone accessories bag

    Tas aksesoris ponsel

    Kantong ziplock stand up minangka gaya kemasan pasar sing paling populer amarga kemasan bentuk iki serbaguna lan praktis uga apik. Kaya jenenge, tas iki bisa ngadeg ing saben permukaan sing angel. Nduwe kemampuan tampilan rak sing apik lan bisa nyilikake kabutuhan panyimpenan lan nggedhekake papan. Biasane, kantong sing dienggo biasane digunakake kanggo cemilan, bumbu, perhiasan, teh utawa kopi, panganan Asu, panganan ingon-ingon, lan bungkus aksesoris telpon. Properti ...
  • Spout pouches

    Kantong spout

    Kantong spout Advantage of Spout Pouches Kantong spout minangka inovasi mode pengepakan sing desain khusus kanggo produk adhedhasar cairan. Alesan sing ana ing pengakuane kantong spouted iki yaiku desain sing ramah pangguna sing cocog kanggo nyimpen cairan, bahan pasty utawa bahan massal sing longgar . Kajaba iku, yen dibandhingake karo PET utawa botol kaca normal, kanthong spouted luwih gampang diangkut lan cocog kanggo rak ritel. Umume digunakake kanggo produk kayata ngumbah layar stasiun bensin, jeli bayi, f ...