Kantong kemasan kertas

  • Kraft Paper bag for Coffee and Tea packaging

    Kantong Kertas Kraft kanggo bungkus Kopi lan Teh

    Amarga masarakat luwih nggatekake babagan perlindungan lingkungan, bahan kemasan ramah lingkungan digawe. Kemasan biodegradable utamane gumantung ing kemasan sing digawe saka bahan kayata kertas, asam laktat poli, lan bahan adhedhasar bio sing bisa bosok dening organisme alami. Biasane, kantong sing dienggo biasane digunakake kanggo kemasan cemilan, teh utawa kopi. Bahan Kraft Paper Bag: Kertas Kraft Coklat, Kertas Kraft Putih, Papan Dupleks, Kertas Khusus, utawa Warna Kertas Khusus: CMYK / Pan ...
  • White Paper bag of Flat bottom pouch

    Kantong Kertas Putih kantong ngisor Flat

    Amarga masarakat luwih nggatekake babagan perlindungan lingkungan, bahan kemasan ramah lingkungan digawe. Kemasan biodegradable utamane gumantung ing kemasan sing digawe saka bahan kayata kertas, asam laktat poli, lan bahan adhedhasar bio sing bisa bosok dening organisme alami. Biasane, kantong sing dienggo biasane digunakake kanggo kemasan cemilan, teh utawa kopi. Kantong Kertas Putih kanthi bahan Jendela: Kertas Kraft Coklat, Kertas Kraft Putih, Papan Dupleks, Kertas Khusus, utawa Col Kertas Khusus ...