Prospek pangembangan tas kertas kraft

Kantong kertas kraft didhasarake ing kertas pulp kayu, warna dipérang dadi kertas kraft putih lan kertas kraft kuning, bisa nggunakake bahan PP ing kertas kanthi lapisan film, efek anti banyu, kekuwatan tas bisa digawe miturut kebutuhan pelanggan siji-sijine enem lapisan, percetakan lan integrasi tas. Cara panyegelan mbukak lan ngisor dipérang dadi segel panas, segel kertas lan dhasar danau.

"Kantong kertas kraft" yaiku tas sing digawe saka bahan komposit. Amarga ciri perlindungan lingkungan sing ora beracun, tanpa rasa lan lingkungan kanggo produksi bahan kertas kraft, "kantong kertas kraft" dadi produk perlindungan lingkungan sing diakoni sacara internasional nalika nglegakake konsumsi ijo masarakat. "Kantong kertas kraft" bisa dideleng ing endi wae ing pusat perbelanjaan utama lan supermarket ing omah lan luar negeri. Dheweke kaya prajurit cilik, ngiringi urip saben dinane lan nulungi nuduhake urip.

Kawicaksanan konvensional sing mung bisa dituku dening akeh wong kaya sing bisa digawa wis pecah amarga tekane tas komposit kertas kraft, sing ndadekake akeh pembeli ora kuwatir apa sing ora bisa nggawa ngrusak dina blanja. Yen lair saka tas komposit kertas kraft ningkatake pangembangan kabeh industri ritel, bisa uga ana sawetara sing gedhe banget, nanging paling ora, iki nyebabake kedadeyan bisnis, yaiku, ing pengalaman blanja pelanggan wis dadi santai, trep, sadurunge kepenak, ora bisa prédhiksi pinten barang sing bakal dituku konsumen. Pancen amarga iki, nyebabake wong-wong mengko supaya nggatekake pengalaman blanja konsumen, lan promosi promosi kranjang lan kranjang ing supermarket mengko.

Ing setengah abad sabanjure, pangembangan tas belanja kertas kraft dadi sukses. Pangapikan kualitas material ningkatake kapasitas nggawa lan tampilan katon saya ayu. Pabrikan wis nyithak kabeh jinis merek dagang lan pola sing apik ing tas kertas lan mlebu toko lan toko ing dalan komersial. Nganti pertengahan abad kaping 20, munculna tas blanja plastik dadi revolusi utama ing sejarah tas belanja. Kantong blanja plastik kanthi rega murah, kualitas padhet, kaluwihan tipis lan entheng sapisan tanpa winates pemandangan kertas kraft kertas majemuk. Wiwit kuwi, kanthong plastik wis dadi pilihan urip pertama, sabuk sapi kanthi bertahap "baris nomer loro". Pungkasan, kanthong kertas kraft mung bisa digunakake ing sawetara buku, sandhangan, lan produk video sing cukup sithik kanthi jeneng "lingkungan", "alami" lan "nostalgia".


Wektu kiriman: Jan-28-2021