Pameran Pengepakan Internasional Indonesia

Saben tumindak Hongbang kebak panen. Ing pameran Internasional ing Indonesia, Hongbang metu maneh. Sukses banget lan diwawancarai ing acara TV lokal. Ing pameran iki, kita nate nuduhake semangat Hongbang - persatuan, positif, perjuangan keras. Saben komunikasi karo pelanggan bisa dingerteni pelanggan. Saben lelungan nuduhake gaya hongbang.

Iki minangka tim kerja sing apik, terhormat, lan kerja keras.

Kaping pisanan, tegas ing cita-cita lan kapercayan sampeyan. Iman minangka kekuwatan utama kabeh pakaryan, minangka arah, yaiku mercusuar. Mung yen duwe arah sing jelas, mula bisa kerja kanthi efisien.

Kapindho, kita kudu sinau kanthi tenanan lan nambah kualitas kanthi terus-terusan. Kita kudu nglengkapi pikiran karo teori ilmiah, ngerti tren pembangunan sosial kanthi bener, nggawe tampilan jagad sing bener, pandangan urip lan nilai-nilai, lan nggawe kebiasaan sinau sajrone urip. Kita kudu terus-terusan nggawe ide anyar, sinau ilmu anyar lan nguwasani katrampilan anyar, supaya bisa menehi kawicaksanan lan kawicaksanan tumrap pangembangan lan tuwuhing Hongbang.

Sing nomer telu, minangka anggota kemasan Hongbang, kita kudu maju luwih maju lan wani nggawe inovasi. Saben inovasi hongbang, mesthine kudu ngetrapake ide-ide kerja sing dadi perintis lan inovatif, nyakup persyaratan atasan lan karakteristik The Times kanthi kasunyatan, lan nindakake karya kanthi kreatif. Kita kudu kebak semangat lan semangat. Minangka kekuwatan lan komando Hongbang sing seger, kita kudu makarya kanthi semangat lan urip kanthi seneng.

Kanca-kanca, ayo padha kerja bareng, tuang kembang sing ideal nganggo kringet, nenun pelangi sing apik nganggo tangan loro, kumpulake kekuwatan kabeh wong, gabung dadi siji, kerja keras, lan tulis bab sing apik banget ing sejarah gedhe Prestasi Hongbang ing pembangunan!


Wektu kiriman: Nov-06-2020