Pameran Percetakan lan Kemasan Internasional Hong Kong

Pameran Percetakan lan Kemasan Internasional Hong Kong kaping 7 minangka platform bisnis mandheg sing prestisius lan langka kanggo industri kasebut. Wis dadi jembatan lan hub penting sing ngubungake panyedhiya layanan pencetakan lan kemasan karo pabrikan, panyedhiya layanan lan pedagang global. Ing kene, para peserta pameran bakal nyedhiyakake macem-macem solusi pencetakan lan kemasan, bahan lan peralatan paling anyar, uga layanan logistik, lan liya-liyane kanggo nyedhiyakake pembeli saka kabeh lapisan masyarakat sing butuh layanan percetakan lan kemasan kanggo nyedhiyakake solusi sing akeh, kanggo mbantu perusahaan kanggo nambah gambar lan daya tarik produk, saéngga nambah daya saing produk.

Pameran kasebut ditrima dening industri, amarga bisa dideleng saka terus akeh pameran lan pembeli. Wiwit taun 2011, pameran kasebut narik luwih saka 320 peserta pameran saka 8 negara lan wilayah, kalebu Hong Kong, Daratan China, Jerman, Korea, Filipina, Singapura, Thailand lan Taiwan, sing nambah 22,8%. Kanthi bantuan platform dagang lan promosi praktis pudong internasional iki, para peserta pameran nggayuh pangguna pungkasan, agen pencetak, penerbit, pabrikan, perusahaan jasa percetakan lan kemasan, pengecer, perancang lan perusahaan produksi ing macem-macem industri. Jumlah pembeli sing nekani taun kepungkur luwih saka 11.000, mundhak 6,4%, lan asale saka 109 negara lan wilayah.

Hongbang kemasan sepisan maneh metu, ngadhepi jagad, ngadhepi kabeh wong. Mung kanggo nyedhiyakake layanan sing paling profesional lan produk sing paling dhuwur. Produk kami kalebu bahan pangan, bahan kimia saben dina, farmasi, agrokimia, elektronik, bahan bangunan lan lapangan liyane. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing dipikirake, anggota staf sing duwe pengalaman mesthi kasedhiya kanggo ngrembug babagan sarat lan njamin kepuasan. Apa pesenan sampeyan sithik utawa gedhe, sederhana utawa rumit, aja ragu-ragu kontak karo kami. Layanan sing apik lan kualitas sing marem mesthi ana ing sampeyan.

a
e
i
p
o
r
t
u
w

Wektu kiriman: Nov-06-2020