Warta

  • Prospek pangembangan tas kertas kraft

    Kantong kertas kraft didhasarake ing kertas pulp kayu, warna dipérang dadi kertas kraft putih lan kertas kraft kuning, bisa nggunakake bahan PP ing kertas kanthi lapisan film, efek anti banyu, kekuwatan tas bisa digawe miturut kebutuhan pelanggan siji-sijine enem lapisan, percetakan lan integrasi tas. Op ...
    Waca liyane
  • Indonesia International Packing Exhibition

    Pameran Pengepakan Internasional Indonesia

    Saben tumindak Hongbang kebak panen. Ing pameran Internasional ing Indonesia, Hongbang metu maneh. Sukses banget lan diwawancarai ing acara TV lokal. Ing pameran iki, kita nate nuduhake semangat Hongbang - kesatuan, positif, ...
    Waca liyane
  • Hong Kong International Printing and Packaging Exhibition

    Pameran Percetakan lan Kemasan Internasional Hong Kong

    Pameran Percetakan lan Kemasan Internasional Hong Kong kaping 7 minangka platform bisnis mandheg sing prestisius lan langka kanggo industri kasebut. Wis dadi jembatan lan hub penting sing ngubungake panyedhiya layanan pencetakan lan kemasan karo pabrikan global, panyedhiya layanan ...
    Waca liyane