tas kemasan topeng

  • Face mask packaging of plastic bags

    Kemasan masker rai saka kantong plastik

    Saiki, kanggo nyilikake virus dadi perkara sing paling penting, mula pabrik kita melu perang karo jagad. Kita nyedhiyakake kemasan masker rai kanthi kustom nganggo logo, sing nglindhungi masker rai sampeyan saka kabeh kerusakan lan ndawakake wektu panyimpenan. Kantong plastik kasebut nduwe zipper utawa pita perekat dhewe ing sisih ndhuwur. Iki nggawe topeng rai sing luwih trep lan pangguna. Paket kalebu 1-20 utawa luwih topeng rai. Kita ngasilake tas kemasan topeng sing bisa digunakake lan ...