Gulung Segel Vakum Pangan 10 ″ X 50′- 2 cacahe

Katrangan singkat:


Detail Produk

Fitur:

1. Nggunakake materi PA / PE Premium lan peralatan teknis canggih.

Bahan baku PA / PE: Teknologi telung bukti asale saka 5 lapisan kompresi suhu jangka panjang sing luwih kenthel, lapisan nilon tengah

(PA) ngalangi udhara adhem lan banyu ora nyesep ing kantong kompresi.

Bahan empuk nilon tahan tusukan: Kekuatan tarik nilon lan kekuatan kompresi diganti kanthi suhu lan bisa dadi kulkas lan beku, kanthi tahan suhu sing kuat.


2. Patuhi keamanan bahan panganan, gunakake kanthi percaya dhiri.

3. Suhu tahan, bisa digunakake ing -30 ~ 80 ℃.

4. Spesifikasi lan cetakan warna sing beda bisa disesuaikan miturut macem-macem panganan.

5. dawa miturut kabutuhan nyata saka nglereni gratis, kanggo nutup sisih ndhuwur lan ngisor, sing cocog kanggo kemasan ukuran panganan sing beda-beda. Kantong vakum minangka tas vakum profesional kanthi sisih timbul lan sisih liyane lancar, cocog kanggo kabeh mesin pengaman seger otomatis kanthi prinsip rongga vakum ing omah lan luar negeri.

 

Fungsi:
1. Tambah wektu panyimpenan panganan lan nutrisi - wektu panyimpenan beku ditambah 5-6 kali, njaga rasa seger, rasa lan nutrisi.
2. kanggo sayuran & woh-wohan, beras & sereal, kacang & barang garing, kopi & teh; daging & iwak, daging sing dienggo bumbu, sosis lan bagean-bagean cilik;
koleksi, perak, dokumen terkenal utawa barang elektronik Paket vakum sing disegel.
3. Digunakake ing omah, mall, industri ngolah panganan, lsp.

Panganan Kulkas biasa Kulkas vakum
Daging sapi 2 dina 6 dina
Iwak 2 dina 5 dina
Daging 2 dina 10 dina
Ham 2 dina 10 dina
Roti 2 dina 8 dina
Cookie 2 dina 365 dina
Woh-wohan 2 dina 8-20 dina

 

Kepiye cara nggunakake mesin vakum?

  1. Wisuh panganan banjur lebokake ing kanthong vakum.
  2. Lebokake cangkeme tas menyang slot.
  3. Tutup tutup ndhuwur lan kunci loro ujung mesin.
  4. Pencet tombol vakum sing kuwat kanggo nutup vakum kanthi otomatis.
  5. Sawise panyegelan vakum rampung, bukak klem ing loro-lorone mesin.
  6. Copot tas lan segel vakum.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita