Flat Flat & Stand Up Bag

Katrangan singkat:


Detail Produk

Nggabungke fitur paling apik saka Quad Seal lan Stand Up Pouch, The Flat Bottom Bag (uga dikenal minangka Box Pouch) duwe daya tarik sing luwih dhuwur, nalika nggedhekake rak lan ruang pengepakan kanthi gusset gaya dhasar karton. Flat Bottom Bags ngidini gampang diisi ndhuwur lan cocog karo macem-macem aplikasi pasar, saka panganan laut, kopi, lan muesli, nganti panganan panganan lan hortikultura. 

Fitur Kantong Flat & Stand Up

  1. Laminasi sing kuat sing kuwat nyedhiyakake kaku sing optimal kanggo kemampuan mandhiri sing sampurna.
  2. Gusset kaping pirang-pirang ngidini spasi merek lan desain sing ditambahake.
  3. Wangun kaya kothak nyedhiyakake panggunaan papan sing dhuwur, ing rak uga nalika ngirim.
  4. Bisa nyakup macem-macem fitur khusus, ritsleting ngarep sing bisa dibukak maneh, spout, lekukan gampang luh, skor laser lan liya-liyane sing sampurna kanggo macem-macem produk garing, kulkas lan mesin pembeku

 

Properti saka Flat Bag Ngisor 

Kantong ngisor rata digawe saka pirang-pirang lapisan bahan penghalang sing bisa diklasifikasikake dadi 3 klompok utama, sing bisa nyedhiyakake kanthong kanthi ciri tahan lama lan tahan tusukan. 3 klompok kasebut yaiku:

Lapisan njaba: Ngidini nyithak grafis, nggawa pariwara sing menehi pesen merek lan narik kawigaten para konsumen.

Lapisan Tengah: Tumindak minangka alangi proteksi kanggo njaga supaya isi kantong kasebut tetep aman lan seger.

Lapisan Batin: Lapisan sing paling penting ing antarane telu. Lapisan iki biasane disetujoni FDA kanggo mesthekake yen panganan aman nalika kontak karo bungkus. Iki uga bisa disegel panas kanggo njamin manawa kanthong durung dirusak.

Panganan Stand Up Pouch uga ngidini fitur sing bisa disesuaikan kayata ritsleting, bolongan ndhuwur, takik luh lan jendhela kanggo nambah kinerja

 

Keamanan lan kualitas tinggi 

bakal dadi prinsip pertama kita. Kabeh produk digawe nganggo bahan bahan panganan sing artine film sing digunakake, tinta lan garis produksi 100% keamanan kanggo kabeh bocah diwasa. Luwih, kita ketat kanthi kualitas sing artine toleransi nol kanggo samubarang kompromi sing ditampilake konstruksi sing kuwat, sesak udara lan cetakan sing jelas. Kemasan match sing apik lan sampurna karo panjaluk pelanggan mesthi bakal dadi tujuwane.

Desain lan Customized

Iki Kemasan HONGBANG. Kita nyedhiyakake macem-macem solusi tas kemasan panganan kanggo macem-macem kebutuhan lan aplikasi. Kandhani sarat sampeyan, kita bakal nyukupi kabeh kabutuhan. Kita ora nggawe produk lan nyoba nggawa sampeyan menyang arah; kita ngrungokake kabutuhan lan inovasi insinyur sing bakal ngatasi tantangan kemasan sampeyan.

LAYANAN lan JAMINAN

Kita duwe tim layanan pelanggan profesional kanggo mbales lan ngrampungake pitakon sajrone 24 jam. Saben kasus duwe wong tartamtu kanggo mesthekake desain, jumlahe, kualitas lan tanggal pangiriman cocog karo sarat. Kita seneng nyedhiyakake layanan paling apik lan menehi dhukungan kanggo para pelanggan. 

3800551712_1367390900


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita