Flat Bag Ngisor

  • Flat bottom bag

    Kantong ngisor rata

    Nggabungke fitur paling apik saka Quad Seal lan Stand Up Pouch, The Flat Bottom Bag (uga dikenal minangka Box Pouch) duwe daya tarik sing luwih dhuwur, nalika nggedhekake rak lan ruang pengepakan kanthi gusset gaya dhasar karton. Flat Bottom Bags ngidini gampang diisi ndhuwur lan cocog karo macem-macem aplikasi pasar, saka panganan laut, kopi, lan muesli, nganti panganan panganan lan hortikultura. Fitur-fitur Laminasi Flat Flat Bag Kuat laminasi sing kuat nyedhiyakake kaku optimal kanggo mandhiri ...
  • Flat Bottom & Stand Up Bag

    Flat Flat & Stand Up Bag

    Nggabungke fitur paling apik saka Quad Seal lan Stand Up Pouch, The Flat Bottom Bag (uga dikenal minangka Box Pouch) duwe daya tarik sing luwih dhuwur, nalika nggedhekake rak lan ruang pengepakan kanthi gusset gaya dhasar karton. Flat Bottom Bags ngidini gampang diisi ndhuwur lan cocog karo macem-macem aplikasi pasar, saka panganan laut, kopi, lan muesli, nganti panganan panganan lan hortikultura. Laminasi Flat and Bottom & Stand Up Bag Laminasi sing kuat nyedhiyakake kaku sing optimal kanggo ...
  • Kraft Paper Flat bottom bag

    Kraft Paper Flat bag ngisor

    Nggabungke fitur paling apik saka Quad Seal lan Stand Up Pouch, Kraft Paper Flat Bottom Bag (uga dikenal minangka Box Pouch) duwe daya tarik rak sing dhuwur, nalika nggedhekake rak lan ruang pengepakan nganggo gusset gaya dhasar karton. Flat Bottom Bags ngidini gampang diisi ndhuwur lan cocog karo macem-macem aplikasi pasar, saka panganan laut, kopi, lan muesli, nganti panganan panganan lan hortikultura. Fitur Kraft Paper Flat Bottom Bag Laminasi sing kuat nyedhiyakake kaku sing optimal kanggo ...