Gulung Film Poli Plastik Cetak Khusus

Katrangan singkat:


Detail Produk

HONGBANG wis nyebarake produk film plastik stok gulung kustom kualitas tinggi kanggo para pelanggan ing saindenging Eropa lan Amerika luwih saka 20 taun. Nyedhiyakake macem-macem macem-macem film laminasi plastik penghalang. Umume produk film digunakake kanggo aplikasi kemasan panganan lan sisane menyang aplikasi khusus.

Kita nyedhiyakake solusi kanggo macem-macem aplikasi film penghalang. Nomer konfigurasi sing bisa digunakake kanggo film multi-layer kita kanthi tanpa wates. Apa sampeyan butuh kemasan kanggo merek panganan beku, utawa kanggo panganan sing wis panas sadurunge, kita bisa menehi solusi sing tepat. Kita bisa nyukupi sarat properti alangi sing paling canggih kanggo panas, cahya, Oksigen lan udhara, kelembapan lan bubuk.

Film penghalang kalebu CPP, PET, EVOH, PP logam, foil, TOPP, VMPET. Kanggo syarat khusus, kayata kemasan otomatis, kita nyedhiyakake film super sealing lan thermoforming. Film Nylon / PE 7 lapisan kita wis dadi pamimpin rega ing Eropa lan Amerika utawa film penghalang sing disetujoni dening FDA.

 

Fitur lan pilihan

Gulung alangi Coex lan laminasi
Gulung poli kerapatan rendah
Gulung sing bisa dibiji

 

Film Roll minangka desain khusus kanggo pabrik. Kita bisa nggawe dhasar film miturut sarat sampeyan, bisa dadi foil aluminium, film BOPA / NYLON, film ALOX, film SIOX, Polyester, BOPP, lan liya-liyane. Uga bisa diwiwiti saka siji nganti pirang-pirang lapisan lan rampung karo Matt utawa tampilan mengkilap .

Keamanan lan kualitas tinggi 

bakal dadi prinsip pertama kita. Kabeh produk digawe nganggo bahan bahan panganan sing artine film sing digunakake, tinta lan garis produksi 100% keamanan kanggo kabeh bocah diwasa. Luwih, kita ketat kanthi kualitas sing artine toleransi nol kanggo samubarang kompromi sing ditampilake konstruksi sing kuwat, sesak udara lan cetakan sing jelas. Kemasan match sing apik lan sampurna karo panjaluk pelanggan mesthi bakal dadi tujuwane.

Desain lan Customized

Kita nyediakake solusi kanggo macem-macem aplikasi film alangi. Marang sarat sampeyan, kita bakal nyukupi kabeh kabutuhan. Kita ora nggawe produk lan nyoba nggawa sampeyan menyang arah; kita ngrungokake kabutuhan lan inovasi insinyur sing bakal ngatasi tantangan kemasan sampeyan.

 

LAYANAN lan JAMINAN

Kita duwe tim layanan pelanggan profesional kanggo mbales lan ngrampungake pitakon sajrone 24 jam. Saben kasus duwe wong tartamtu kanggo mesthekake desain, jumlahe, kualitas lan tanggal pangiriman cocog karo sarat. Kita seneng nyedhiyakake layanan paling apik lan menehi dhukungan kanggo para pelanggan. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita