Hubungi Kita

Hong Bang Packaging Co., Ltd.

Alamat

Kamar 607, bangunan C, xiangzhigu, 58 NANLIAN Road, Distrik Longgang, Kota Shenzhen, Provinsi Guangdong

Telpon

Sales: +86 135 3013 2007

Dhukungan: 0755 2898 8518

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita