Kantong kolom udara

  • Air Column Bag

    Kantong Udara

    Kantong Kolom Udara kanggo digunakake Produk Fregile lan gawe karusakan bebas Jembar gulung kolom udara biasane kanggo 2 cm, 3 cm Jembar kolom udara, duwe efek bantalan sing luwih apik. Nanging sing paling umum digunakake yaiku ambane kolom 3 cm. Kekandelan uga 7um, sing luwih kenthel kuwat uga protèktif. Yen sampeyan butuh kustomisasi, hubungi kami kanggo diskusi. Uga bisa nyuwek utawa ngethok, bakal ngemas barang sing ringkih, kayata kerajinan kaca, pengiriman ekspres, anggur abang, porselen, instrumen presisi, lsp.