Babagan Kita

Hong Bang Packaging Co., Ltd.

didegaké ing taun 2000, minangka pabrikan sing kompeten ing China khusus kanggo pencetakan warna plastik lan laminasi bahan kemasan fleksibel, film metallized vakum lan film multi-fungsi.

Produk kami kalebu bahan pangan, bahan kimia saben dina, farmasi, agrokimia, elektronik, bahan bangunan lan lapangan liyane. Saiki kita duwe telung anak perusahaan, Hong Bang (Hong Kong) Packaging, Hong Bang (HUIZHOU), sing kabeh duwe akses transportasi sing gampang menyang pelabuhan Hong Kong lan ShenZhen. 

Pabrik kita dununge ing HuiZhou.

Sugeng rawuh ing lokakarya tanpa Debu. 

factory 1 (33)

Gambar Perusahaan

Pabrik kita memenuhi standar mekanisasi lan otomatisasi. Staff kita liwat pelatihan produksi profesional, ngetrapake standar produksi supaya bisa digunakake. Saiki perusahaan kami dilengkapi luwih saka wolung puluh lini produksi kalebu printer patbelas warna, laminator kecepatan tinggi, mesin nggawe tas lan mesin syuting multi-fungsi.

Sertifikat

Kita kanthi manut sistem manajemen ISO9001, ISO14001 lan ISO22000, kita uga entuk BRC, FDA lan 63 paten. Kita nyedhiyakake solusi kemasan, desain lan ngasilake macem-macem jinis produk kemasan warna sing apik. Amarga kita yakin manawa inovasi bakal ngasilake masa depan sing padhang, mula kita nyipta platform riset lan pengembangan substansial lan basis industri hi-tech bahan paket hijau, kanthi kerjasama sing jero karo macem-macem institusi riset ilmiah ing China lan internasional perusahaan kemasan kondhang. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing dipikirake, anggota staf sing duwe pengalaman mesthi kasedhiya kanggo ngrembug babagan sarat lan njamin kepuasan. Apa pesenan sampeyan sithik utawa gedhe, sederhana utawa rumit, aja ragu-ragu kontak karo kami. Layanan sing apik lan kualitas sing marem mesthi ana ing sampeyan.